Patricia Arantes

Patricia fra Brasilien og er uddannet inden for jura og samfundsvidenskab, men efter at have arbejdet som offentlig forsvarer i fængsler i Brasilien, besluttede hun sig for, at søge mere præcise svar på, hvordan man kunne søge de primære årsager til lidelse, og den konstante menneskelige utilfredshed. Det gjorde hun ved at uddybe sine studier i yoga og holistiske terapier.

Patricia begyndte på sin yoga-rejse i 2003 og afsluttede sin første yoga-læreruddannelse i 2005.

Uddannelsen følger traditionen fra Kaivalyadhama-skolen fra Lonavla, Indien. Senere tog Patricia den 500-timers læreruddannelse i Integrative Yoga.

I 9 år koordinerede hun yogalæreruddannelsen ved Enchanted Mountain Yoga Center i Brasilien, hvor hun ledsagede og vejledte praktikanterne i arbejdet med Integrativ Yoga.

Patricia lavede yogatræning for børn i 2007 baseret på psykomotricitet, og i 2008 avanceret træning i ayurvediske terapier i Indien.

I 2010 i USA studerede hun Integrativ Yogaterapi ved Kripalu Center for Yoga & Health.

I 2016 flyttede hun til Danmark.

Om Patricias klasser: Søgningen efter svar er endnu ikke forbi, men jeg føler en dybt tilfredshed ved at dele mine oplevelser og erfaringer på yogakurser og klasser. Min undervisningsmetodologi byder alle velkommen uanset alder, fysisk tilstand og erfaring inden for yoga. Undervisningen styres efter kursistens personlige rytme, altid med instruktioner, der favoriserer den fysiske krops søgen efter den iboende symbolik, der handler på det mentale, psyko-emotionelle og spirituelle niveau, hvilket letter kursistens søgen efter svar på sine personlige spørgsmål.

Siden jeg flyttede til Danmark har jeg undervist i yoga til festivaler, retreats og i fitnesscentre, og jeg tilbyder også kropsterapier som yoga-massage og hotstone massage.

Jeg kan godt forstå dansk men jeg underviser på engelsk